X

Newsletter

Cos

0 Produse 0,00 RON

My Cart -

0 Produse

Politica de confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SEQUOIA IMPACT are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

 

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor privind situatia contului de pe web-site-ul www.posete-serviete.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, pentru reclama, marketing, publicitate si statistica.

 

Astfel, www.posete-serviete.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

 

www.posete-serviete.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe web-site-ul www.posete-serviete.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

 

Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

 

Prin utilizarea web-site-ului sunteti de asemenea de acord ca datele de mai sus sa fie dezvaluite, pentru aceleasi scopuri, si partenerilor contractuali ai societatii SEQUOIA IMPACT SRL din Romania si din alte tari membre ale Uniunii Europene, dar numai dupa ce ne-am asigurat printr-un contract ca aceste informatii sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asiguratori.

 

Prezentul acord este valabil pe o perioada nelimitata, pana la eventuala sa revocare. Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti adresa o cerere scrisa, datata si semnata la adresa: SEQUOIA IMPACT S.R.L – Bucuresti, Calea Rahovei nr.266-268, corp 3, subsol, axele A-B, stâlpii 4-5, sector 5.

 

Date personale colectate

Datele personale colectate sunt: nume, adresa, e-mail, casuta postala, serie si numar CI, numar telefon.

 

Securitatea datelor personale

SEQUOIA IMPACT asigura protectia datelor tale personale. Datele tale sunt protejate pentru a nu fi pierdute, distruse, distorsionate/falsificate, accesate sau dezvaluite fara autorizatie.

 

Minori

Sequoia Impact sfatuieste parintii si tutorii sa invete copii cum sa foloseasca datele personale pe paginile de internet. Minorii nu ar trebui sa transmita datele personale site-ului www.posete-serviete.ro decat cu acordul parintilor sau tutorilor. Sequoia Impact nu va colecta niciodata cu buna stiinta date furnizate de minori, si nu le va folosi sau divulga unei terte parti fara acordul parintilor.

 

Notificarea schimbarilor

Orice modificare a Politicii de confidentialitate va fi publicata in aceasta declaratie, pe site, sau pe orice canal de informare considerat potrivit.