Despre noi

Firma noastră

Picasso spunea

“Orice copil este creativ. Problema este cum îl faci să rămână așa și după ce crește!”

Noi, în atelier, lucrăm cu suflet de copil și cu inspirația pe care o primim gratuit de la oamenii care ne înconjoară.

În 2005, din dorința de a aduce pe piață accesorii speciale concepute 100% din piele naturală, am înființat această firmă. Încă de atunci, meșteri români, pricepuți, lucrează în atelierul nostru serviete, poșete, borsete, curele și multe alte produse pe care le veți descoperi fiindu-ne alături!

Suntem atenți la detalii. Știm că ele fac diferența, tocmai din acest motiv acordăm o atenție deosebită finisajelor și cusăturilor, astfel, în final, să obținem produse de o calitate superioară!

Gama Andreas este concepută special pentru doamnele și domnișoarele care vor să poarte accesorii deosebite, care să le pună în valoare ținutele dar și personalitatea. Poșete, genți, tolbe, portofele și curele, toate sunt create din cele mai bune materiale și compartimentate după nevoile fiecărei femei!

Belmondo reprezintă gama noastră de produse destinate publicului masculin care cunoaște importanța accesorizării dar și a celor care vor să-și poarte documentele și lucrurile personale într-un mod organizat și elegant.

Echipa Andreas & Belmondo

”Să formezi o echipă este doar începutul, să rămâi împreună este progresul, să lucrezi împreună este succesul” – Henry David Thoreau
Echipa este TOTUL! Fără mâinile dibace ale meșterilor noștri, nu am fi reușit să oferim produse calitative. Creativitatea oamenilor din echipă se oglindește în produsele de pe site și din magazinele noastre!