Garantia produsului

Garanția Produselor

Noi, SC SEQUOIA IMPACT S.R.L, declarăm pe propria răspundere că produsele aflate pe site, din piele naturală, fabricate în atelierul propriu, sunt în conformitate cu normele aplicabile atât în România cât și în U.E. Acestea nu pun în pericol sănătatea utilizatorilor.

Pentru a vă putea răspune unor eventuale reclamații de calitate care pot fi aduse magazinului nostru online, dar și celor offline, vă rugăm să păstrați factura fiscala/ bonul de casă și talonul de garanție pe care le primiți o dată cu produsele cumpărate.

Asigurăm garanția sau înlocuirea produselor, în termen de 30 de zile calenderistice, calculate de la data livrării. Acest termen de garanție este valabil doar în cazul viciilor ascunse (defecte de fabricatie), nu și în condiții de uzură normală.

Termenul de garanție legală de conformitate este de 2 ani de la data livrării produsului, conform Legii 449/2003. Durata medie de utilizare normală a produsului este de 2 ani. După caz, repararea, înlocuirea sau rambursarea contravalorii produselor neconforme se face în termen de 30 zile calendaristice.

Modalitate de întreținere și utilizare: Produsele din piele naturală necesită o îngrijire atentă. Curățarea acestora se va face cu o cârpă moale și uscată și se va depozita în încăperi aerisite și ferite de soare.

Important: Nu folosiți, pentru curățarea pielii, produse de curățare care conțin solvenți, terebentină, polish sau alte substanțe neadecvate. Pentru curățarea petelor existente pe produs, utilizați apă caldă în care ați dizolvat foarte puțin săpun cu ph neutru.

Garanția devine inaplicabilă dacă:

–       Produsul a fost decolorat în urma expunerii la factori de mediu severi cum ar fi lumina soarelui, sursa puternică de căldură, umiditate, ploaie, vânt, frig, zăpadă, spalare in masina de spalat, curatarea cu solventi, acetona, otet si altele.

–       Produsul a fost deteriorat in urma frecarii cu materiale rigide.

–       Produsul a fost deteriorat în urma unor calamități

–       Produsul a suferit modificări în urma transportului și depozitării inadecvate

–       Produsul nu a fost utilizat în conformitate cu sugestiile vânzătorului

–       Produsul a suferit modificări cauzate de client.

–       Accesoriile produsului ( fermoar, sistem de inchidere, catarama, curea) au fost deteriorate, zgariate, uzate excesiv, vopsite, deteriorate in urma curatarii cu acetona sau alte solutii de curatare.

 

Important: Garanţia se oferă numai după constatarea problemelor.