Livrarea produselor comandate se face in 2-5 zile lucrătoare de la plasarea cu succes a comenzii, prin curier rapid, la adresa specificată.

Livrarea se efectuează între orele 10:00 – 16:00 de luni până vineri.

Livrarea este gratuita pentru comenzile de minim 300 lei, in zonele acoperite de catre firma de curierat Memex. 


Retur

Dacă, din orice motiv, dupa ce ați recepționat comanda, nu sunteți mulțumită de produsele primite, le puteți returna fără probleme. Dreptul de retur este valabil atât pentru persoanele fizice cât și pentru cele juridice. Este necesar doar să ne anunțați de intenția dumeavoastră pe e-mail la contact@posete-serviete.ro sau la telefon 0786 225 944.

Pentru îmbunătățirea calității produselor și serviciilor oferite clienților noștri vă vom fi recunoscători dacă ne veți spune motivele returnării. Vă mulțumim!

Nu în ultimul rând, vă informăm că aveți la dispoziție două modalități de compensare a returului: 

1. Inlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil pe www.posete-serviete.ro

2. Primirea contravalorii produsului returnat (valoarea acestuia în momentul achiziției).

Vă rugăm ca odată cu solicitarea de returnare să specificați și modalitatea de compensare aleasă.

1. Dacă alegeți înlocuirea produsului cu un alt produs disponibil pe www.posete-serviete.ro iar valoarea celui din urmă este diferită de cea a produsului returnat, vom proceda astfel: 
– dacă produsul ales de dumneavoastră este mai ieftin, vă vom returna diferența în contul bancar. 
– dacă produsul ales este mai scump, veți plăti diferența ca în cazul oricărei alte comenzi, ramburs, la primirea coletului sau în avans, prin transfer bancar.

2. În cazul în care optați pentru rambursarea banilor, vă rugăm să ne comunicați pe e-mail, la aceeași adresă, următoarele informații: codul IBAN, de 24 de caractere, precum și numele întreg al titularului cardului. 
Returnarea banilor se face exclusiv prin cont bancar, coletele care sunt trimise către noi în sistem ramburs, nu se primesc. Plata returului se face în maxim 15 zile lucrătoare de la confirmarea primirii returului și a tuturor informațiilor necesare pentru a face plata (IBAN corect și titularul contului).

• Pentru aceasta trebuie sa aplici pentru procedura de retur a produselor in maxim 30 zile de la receptia acestora.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea sau cel dorit de client. posete-serviete.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 15 zile de la data denuntarii in scris a cererii ( mail: contact@posete-serviete.ro ). Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Conditii de acceptare retur produse:

Singura conditie este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (sa nu aiba semne de uzura, deterioarare, sa aiba etichetele atasate, ambalajul original si documentele care l-au insotit).

Ne rezervăm dreptul de a refuza și implicit de a trimite înapoi către dumneavoastră orice produs care nu îndeplinește întocmai condițiile de returnare, este uzat fizic sau deteriorat.

Produse defecte sau care prezinta deteriorari in momentul primirii
Facem tot posibilul ca produsele sa fie livrate fara defecte. Dar in cazul in care primiti un produs defect tot ce aveti de facut este sa contactati echipa posete-serviete.ro si vom aranja ca produsul sa fie inlocuit. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor vor fi suportate, in acest caz, de posete-serviete.ro.

Produse livrate gresit
Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor vor fi suportate, in acest caz, de posete-serviete.ro.

Garantia este cea specificata in dreptul fiecarui produs.

Durata de garanţie este limita de timp care curge de la data cumpărării produsului, până la care producătorul îşi asumă responsabilitatea remedierii sau înlocuirii produsului achiziţionat, pe cheltuiala sa, dacă deficienţele nu sunt imputabile consumatorilor.

Garanția acordată nu afectează drepturile conferite prin lege consumatorului și este în concordanță cu prevederile OG nr. 21/1992 privind Protecția Consumatorilor cu modificările ulterioare și legea nr. 449/2003.

Clientii beneficiaza de garantie in urma acceptarii conditiilor din site, insa la cererea expresa a fiecăruia, documentul poate fi printat și inclus în colet.

Pentru produsul achiziţionat din magazinele noastre, oferim o garanţie de 30 de zile de la data cumpărării.

Modalităţi de asigurare a garanţiei: Garanţia va fi asigurată în cel mult 15 zile calendaristice de la data sesizării

*Repararea produsului

*Înlocuirea produsului – dacă acesta nu poate fi reparat

*Returnarea contravalorii produsului, daca nici repararea, nici inlocuirea nu sunt posibile.

 Condiţii în care garanţia devine inaplicabilă sau nulă :

*uzura morală şi uzura fizică normală a produsului

*decolorarea produsului sau a unor părţi componente în urma expunerii prelungite la factori severi de mediu (soare sau la o altă sursă puternică de căldură, umiditate, ploaie, zăpadă, etc.)

*deteriorări ale produsului în urma unor calamităţi (foc, cutremur, inundaţie, trăsnet, etc.), accidente, incendiere sau furt

*defecte produse de transportul, manipularea şi depozitarea în condiţii improprii (temperatură şi umiditate excesive, şocuri termice – variaţii de tip cald / rece, imersare, etc.)

*defecte cauzate de utilizarea neadecvată, în mod abuziv, incorectă, modificată a produsului şi/ sau în condiţii improprii, altele decât cele pentru care acesta a fost testat şi proiectat – umplerea excesivă a genţilor duce la deteriorarea acestora

*intervenţia, repararea sau modificarea făcută de persoane neautorizate, inclusiv vopsirea produsului

*deteriorări ale produsului cauzate, voluntar sau involuntar, de şocuri mecanice (rupere, agăţare, lovire, zgâriere, etc.), animale de companie, rozătoare şi alţi dăunători

*întreţinere defectuoasă (curăţarea folosind metode sau produse neadecvate)

 Nu se consideră defecte de fabricaţie, ca urmare nu fac obiectul acordării garanţiei:

*particularităţi ale pieilor naturale: nervuri, mici diferenţe de culoare, semne caracteristice şi neregularităţi – tocmai acest lucru arată autenticitatea şi calitatea pieilor din care sunt confecţionate produsele Suveran.

*pieile sunt tratate cu tanin vegetal, iar acesta poate migra şi poate colora uşor haina cu care vine în contact. Acest lucru se întâmplă la primele purtări, până produsul dobândeşte o patina unică, şi nu este considerat defect; petele de pe haine ies la o simpla spălare, însă vă recomandăm să citiţi instrucţiunile din “Ghidul materialelor”.

*micile neregularităţi şi imperfecţiuni ale produselor sau ale părţilor din produse confecţionate manual.

*pieile care au  fost ceruite şi lustruite manual: în acest caz pielea continuă să se “uzeze” în mod natural – escoriaţiile de culoare de la suprafaţa pieilor reprezintă un efect intenţionat care are loc doar după purtare şi tocmai acest lucru aduce individualitate produselor.            

Toate produsele comercializate de catre site-ul  posete-serviete.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele defectate in perioada de garantie vor fi receptionate in centrul de service propriu, astfel:
– garantia pentru produsele achizitionate on-line se asigura la Bucuresti;
– coletul trebuie trimis prin curier cu livrare la sediul S.C. SEQUOIA IMPACT SRL din Cal. Rahovei, Nr.266-268, Corp.3 Subsol,axele A-B1/2,stalpii 4.1-2.5,cam.20a Si Axele B1/2-D,stalpii 16-16 1/2,cam.01d, Sector 5, Bucuresti; 
– costul si riscul expedierii catre Service sunt suportate de Client, iar returnarea catre Client de S.C. SEQUOIA IMPACT SRL;
– ambalarea produsului trebuie sa se faca in ambalajul original, pentru a preveni deteriorarea la transport;
– expediati odata cu coletul si certificatul de garantie si descrierea defectului reclamat.
Recomandare serviciu curierat: – FAN Courier, Cargus, Bookurier, Sameday.

S.C. SEQUOIA IMPACT S.R.L. nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor de cumparare a produselor sau intarzierea informatiilor datorate unor cauze independente de vointa S.C. SEQUOIA IMPACT SRL.

Noi facem toate eforturile pentru a va prezenta cat mai clar produsele care apar pe website. Nu suntem raspunzatori pentru posibilele diferente de culoare, intre cea de pe monitorul dvs. si cea a produsului in sine.

 

Adresa de returnarea a produselor este:
SC SEQUOIA IMPACT SRL
Calea Rahovei 266-268, 050692, Bucuresti
Telefon: 0786 225 944