Retururi si schimburi

Retururi si schimburi se transforma in Politica de retur!

Vă garantăm livrarea produselor achiziționate de pe www.posete-serviete.ro, în bune condiții și în deplină confidențialitate. Putem livra produsele oriunde pe teritoriul României, în siguranță și direct la adresa oferită de client.

Livrarea se face cu ajutorul colaboratorilor noștri și anume, firma de curierat. Tocmai de aceea nu putem răspunde în fața unor prejudicii cauzate de întârzierea livrarii comenzilor (acest lucru se poate datora unor factori externi precum: Conditii meteo deosebite, accidente rutiere, greve, calamități, manifestări de stradă sau orice altă situație excepțională).

Clientul are dreptul de a renunța la produsul cumparat în termen 15 zile calendaristice de la efectuarea tranzacției. Pentru acest lucru, clientul trebuie să:

– trimită un email la adresa contact@posete-serviete.ro cu informațiile: număr comandă, cod IBAN, nume complet, număr telefon, informații despre produsul pe care dorește să-l returneze și adresa de unde poate fi ridicat coletul ce conține produsul

– imediat după preluarea notificării, un curier va prelua coletul de la adresa specificată în email și-l va livra la sediul nostru, pe cheltuiala noastră.

– imediat după verificarea produselor, banii vor fi returnați în contul bancar furnizat într-o perioadă de maxim 30 de zile calendaristice.

– la cererea clientului îi putem reexpedia un alt produs/același, urmând ca acesta să plătească transportul.

Important: Costul de transport al comenzii inițiale nu poate fi returnat!