Valentine`s Day si cadoul perfect

Valentine`s Day si cadoul perfect

Da, ai citit bine. Ziua Indragostitilor se apropie, de fapt luna iubirii este aici. Si da, cadoul perfect exista. Fie ca sarbatoresti Ziua Indragostitilor sau Dragobetele, cadou tot trebuie sa cumperi. Noi iti venim in ajutor cu patru variante de cadou. Doua pentru EA si doua pentru EL.

Asadar,

Daca domnul caruia vrei sa-i faci cadou, este intr-adevar un domn, nu se va supari daca ii oferi in dar o servieta din piele naturala sau o geanta, la fel din piele naturala. Un domn adevarat recunoaste calitatea produselor si apreciaza un accesoriu din piele naturala. Insa, daca bugetul nu iti permite, poti sa te rezumi la o curea din piele naturala.

 

Iubitul sau sotul este un tip activ, energic, tot timpul pe drum, cu treaba si cu multe lucruri dupa el? Ei bine, o borseta nu strica nimanui, mai ales lui. Il va ajuta sa-si transporte bunurile in siguranta si, de ce nu, sa fie mai organizat. Totodata, acesta va avea tinuta accesorizata cu un model modern de borseta, ca aceasta. 

 

E o business woman, petrece mai mult de opt ore la birou si are tot timpul laptopul cu ea si multe documente? Ei bine, geanta DAMINA, reprezinta cadoul perfect. Conceputa din piele speciala, compartimentata astfel incat sa ajute si pe cea mai dezorganizata femeie si cu un buzunar detasabil care se poate transforma in portofel, geanta este potrivita oricarei EA.

 

Indiferent de tipul de femeie, iubita sau sotia ta se va bucura sa primeasca un astfel de accesori. Despre ce vorbim? Un plic de seara! De ce recomandam acest produs? Pentru ca este la promotii si pentru ca poate fi purtat tot timpul anului, in cadrul oricarui eveniment important. Vezi modelele aici.

All comments

  1. 6GELKX39K www.google.com

    6GELKX39K www.google.com

Leave a Reply