
Simplu și eficient! 5 Sfaturi utile pentru a-ți întreține geanta din piele naturală
Ai o geantă din piele care îți place foarte mult dar nu o poți purta pentru că s-a murdărit și nu reușești în niciun fel să o cureți? Cunoaștem situația! Mulți din clienții noștri se confruntă cu această problemă. Investesc în accesorii din piele naturală, pentru că sunt cele mai bune și rezistă în timp, însă ajung să nu le poarte din cauza faptului că acestea se murdăresc sau se zgârie și nu mai arată atât de bine pentru a putea fi purtate.
Pentru că ne dorim să răspundem celor mai mari nevoie ale clienților, în acest articol vom explica 5 moduri prin care o geantă sau orice alt produs din piele naturală, poate fi curățat.
De la bunicile noastre am învățat o metodă atipică de a curăța pielea naturală. Aceasta este curățarea cu albuș de ou. Da, ați auzit bine. Această metodă funcționează pentru pielea albă sau bej, maro deschis. Se înmoaie un material în spuma albușului de ou și se freacă petele de pe geantă. Vei obține un material curat și lucios.
Pentru pete mici, nu foarte evidente, puteți folosi pudra de talc. Se adaugă pudra pe locul murdar și apoi, cu ajutorul unui material moale, se curăță locul
Lapte demachiant sau șervețele umede în cazul petelor de fond de ten, ruj sau fard. Doamnele și domnișoarele se confruntă cel mai des cu această problemă, tocmai de aceea e important de știut că folosind un tampon îmbibat în lapte demachiant, petele vor dispărea imediat.
Apă și oțet alb, amestecate într-un pulverizator. Se stropește materialul pătat, se lasă timp de 2/3 minute și apoi se curăță petele cu ajutorul unui burete umed. Se pretează în cazul petelor de rugină, sau de vopsea, în cazul în care geanta a luat contact cu un alt obiect colorat.
Terebentină și ceară de albine. Terebentina este o substanță volatilă, incoloră, cu miros intens, care este folosită deseori la curățarea anumitor obiecte. În amestec cu ceara de albine, aceasta este perfectă pentru petele care nu au putu fi curățate cu nici o altă soluție.
V-am oferit 5 moduri prin care puteți curăța produsele din piele naturală. E bine de știut că e important și modul în care păstrați aceste produse și cum le utilizați.
Depozitarea produselor este foarte importantă, de asemenea. Nu trebuie ca produsele să fie înghesuite, să se lovească sau să se atingă de alte obiecte colorate. Trebuie să fie un spațiu aerisit și din când în când scoase și curățate. Doar în cazul în care acestea nu sunt purtate zilnic.
Așadar, spor la curățat și la purtat genți și accesorii din piele naturală!
PS: dacă aveți alte sfaturi, modalități prin care voi ați curățat un produs din piele naturală, așteptăm cu mare drag comentariile voastre!
All comments