Gentile de seara, un accesoriu de nelipsit in seara de Anul Nou!

Gentile de seara, un accesoriu de nelipsit in seara de Anul Nou!

Indiferent de locul unde alegi sa-ti petreci seara dintre ani, ai nevoie de o geanta, mai mica sau mai mare pentru a-ti depozita anumite lucruri personale. Cum ar fi, rujul, parfumul, servetele, oglinda, etc. Avem dreptate? Nu exista doamna sau domnisoara care sa nu aiba nevoie de aceste lucruri si astfel va avea nevoie si de o poseta/geanta pentru a le depozita. Si in seara dintre ani, nu iei cu tine orice geanta. Ai nevoie de una speciala.

Daca faci revelionul la restaurant, cu siguranta tinuta ta este una eleganta. Pentru a o accesoriza perfect pune o pereche de pantofi cu toc si alege un plic care aduce putina stralucire acestei tinute. Daca inca nu te-ai hotarat ce sa porti, un plic negru cu nuante de argintiu, se va potrivi oricarei tinute.

Revelion la munte, la cabana? Perfect. Tot vei avea nevoie de o mica poseta pe care sa o ai aproape de tine, in caz de… ceva! Nu? De obicei in cadrul unei astfel de locatii, tinutele sunt casual, putin spre elegant. De aceea iti recomandam un plic din piele naturala, negru sau rosu, simplu, care iti va accesoriza perfect tinuta.

 

Revelion la concert? Ai nevoie de o tinuta calduroasa insa trebuie sa fie cat de cat speciala. Si la o astfel de tinuta, poti opta pentru un plic negru, simplu sau de ce nu, un rucsac? Un rucsac elegant, pe care il vei purta si restul anului la job sau alte evenimente.

Deci, unde vei petrecere revelionul si ce vei purta? Suntem curiosi!

All comments

Leave a Reply